Blomsterregn över nya ägarna när Torarica hade premiär

Nu har dörrarna till Torarica på Göteborgsvägen slagits upp. Röda mattan var framme när restaurangen besöktes av de första premiärsugna gästerna.
– Det känns otroligt att äntligen få öppna, säger Vaun Roughton, en av restaurangägarna.

ANNONS
|

Glasen med bubbel höjdes i luften när ägarna av nya Torarica, Vaun Roughton och Heidi Rubenow utbringade en skål och välkomnade gästerna in i restaurangen. Krögarduon överöstes av blomster och lyckoönskningar från företagskollegor och gäster. Resan från ursprungsplanernas start i januari, till att nu få slå upp dörrarna har varit lång men ack så givande.

– Jag har verkligen njutit av hela processen. Jag har känt ett sådant fint lugn, och jag brukar inte vara en lugn person, säger Vaun Roughton med ett skratt.

Det är något av ett lokalarv som krögarduon nu för vidare med sin nyöppning.

ANNONS

– Alla känner till Torarica och folk har varit väldigt positiva till det här initiativet. Det har hänt mycket här de senaste veckorna med hur restaurangen ser ut. Nu är det bara lite småfix kvar och det känns otroligt att äntligen få öppna, säger Vaun Roughton.

"Här har man krökat några gånger”

Grillbuffé med korvar, kotletter, revben och en välfylld salladsbar väntade de hungriga premiärgästerna. En av dem var Tobias Wrigby som glädjes åt att Torarica åter har öppnat.

– På Torarica har man ju varit en del på och festat som ung. Sen har man ju även ätit många luncher här. Så det här är en efterlängtad öppning, säger Tobias Wrigby.

En annan gäst var Max Widell som var nyfiken på den nya restaurangen eftersom att han själv nyligen nystartat med bowlinghallen i Lerum.

– Här har man krökat några gånger, haha. Det är kul med flera nya aktörer i staden, vi föder varandra kan man säga. Det känns som att ägarna har en bra vision och den här satsningen känns väldigt rätt, säger han.

LÄS MER:Torarica tar form – med stor uteservering, spel och dans

LÄS MER:Hamburgerhaket 3 Guys får ljummet betyg av Lunchkollen

ANNONS