Efterlängtad seger för Sjövik – steg åt rätt håll mot Borgstena

Sjövik har haft en tung period med sju förluster i rad i division 6 Alingsås herr i fotboll. Men hemma mot Borgstena bröts den tung sviten. Det blev 5-0 (1-0) i matchen på Sjöviks IP.

ANNONS
|
Sjöviks SK vann mot Borgstena IF

Matchen förblev jämn målmässigt till Sjövik tog ledningen i 23:e minuten, genom Simon Bodehed. Direkt efter pausen nätade Linus Agerskog och ökade Sjöviks ledning.

I 54:e minuten slog Robert Agerskog till, och gjorde 3-0.

Bara sex minuter senare var det Linus Agerskog som såg till att Sjövik ökade ledningen på nytt, till 4-0.

Sjövik gjorde också 5-0 genom Carl Vendel i 87:e minuten. 5-0-målet blev matchens sista.

Sjövik har en seger och fyra förluster och 9–18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Borgstena har fem förluster och 4–34 i målskillnad.

Sjövik stannar därmed på nionde plats, och Borgstena sist, på tolfte plats, i tabellen.