Johan Mårtensson enda målskytt när Sjövik föll

Sjövik blev besegrade av Alingsås City på hemmaplan i division 6 Alingsås herr i fotboll, där matchen på söndagen slutade 1-5 (0-3).

ANNONS
|
Sjöviks SK förlorade mot Alingsås City FF

Alingsås City tog en tidig ledning. Mustafa Mabrouk gjorde målet, redan i elfte minuten.

Alingsås City gjorde 0-2 i 22:a minuten, när Victor Lundstedt fick träff.

Alingsås City gjorde också 0-3 alldeles före halvtidspausen, återigen genom Mustafa Mabrouk. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Oliver Östlind och ökade ledningen för Alingsås City.

0-5-målet kom med tre minuter kvar att spela, när Arvid Persson slog till och gjorde mål.

Reduceringen till 1-5 för Sjövik kom direkt därefter när Johan Mårtensson på övertid gjorde mål. Fler mål än så blev det inte för Sjövik.

Med två omgångar kvar är Sjövik på åttonde plats i tabellen, medan Alingsås City leder serien.