Johan Mårtensson tvåmålsskytt för Sjövik i segern mot Borgstena

Sjövik vann mötet med Borgstena borta med 4-3 (3-2) på söndagen i division 6 Alingsås herr i fotboll.

ANNONS
|
Borgstena IF förlorade mot Sjöviks SK

Gästande Sjövik gjorde första målet. Johan Mårtensson slog till, redan i 13:e minuten.

Borgstena kvitterade till 1-1 i 19:e minuten, när Johan Åsbogård slog till.

Sjövik tog ledningen i 28:e minuten.

Sjövik ökade ledningen till 1-3 efter en knapp halvtimmes spel, genom Carl Vendel.

Borgstena reducerade till 2-3 strax före halvtidsvilan, på nytt genom Johan Åsbogård. Direkt efter pausen nätade Johan Mårtensson ännu en gång och ökade Sjöviks ledning.

Med nio minuter kvar att spela reducerade Borgstena genom Mattias Skoog. Fler mål än så blev det inte för Borgstena.

Borgstena har en oavgjord och fyra förluster och 8–54 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sjövik har två vinster, en oavgjord och två förluster och 12–14 i målskillnad. Det här var Sjöviks tredje uddamålsseger.

ANNONS

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Borgstena slutar på tolfte plats, och Sjövik på åttonde plats.