Linus Agerskog och Marino Sanvincenti avgjorde när Sjövik slog Långared

Sjövik tog till slut hem segern mot Långared i matchen på Sjöviks IP på lördagen. Matchen i division 6 Alingsås herr i fotboll slutade 2-1 (1-1). Marino Sanvincenti stod för Sjöviks avgörande mål efter 81 minuter.

ANNONS
|
Sjöviks SK vann mot Långareds BoIS

Sjövik startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fyra minuter slog Linus Agerskog till.

Långared kvitterade till 1-1 i 36:e minuten, när Marcus Sjögren hittade rätt. Men med nio minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Marino Sanvincenti.

Det här var Sjöviks andra uddamålsseger den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Sjövik nu ligger på sjätte plats. Långared är på elfte plats.

Nästa motstånd för Sjövik är Hol/Säven. Lagen möts söndag 20 augusti 13.00 på Sävevallen.