Marcus Bergenheim målskytt när Sjövik föll

Sjövik blev besegrade av Alingsås City på bortaplan i division 6 Alingsås herr i fotboll, där matchen på fredagen slutade 2-1 (2-1).

ANNONS
|
Alingsås City FF vann mot Sjöviks SK

Alingsås City började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Andreas Roos till.

Alingsås City ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Simon Preissler, i tolfte minuten.

I 26:e minuten nätade Marcus Bergenheim, och reducerade åt Sjövik. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Alingsås City med 2-1.

Förlusten var Sjöviks andra uddamålsförlust.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Alingsås City i serieledning och Sjövik på nionde plats.

Onsdag 14 juni 19.00 spelar Sjövik borta mot Sandhult.