Marcus Gylling gjorde två mål för Sjövik i segern mot Hemsjö

Sjövik vann mötet med Hemsjö borta med 5-2 (4-0) på lördagen i division 6 Alingsås herr i fotboll.

ANNONS
|
Hemsjö IF förlorade mot Sjöviks SK

Sjövik började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Carl Vendel till.

Sjövik ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Marcus Gylling, i 15:e minuten.

Sjövik ökade också ledningen till 0-3 i 25:e minuten, när Marcus Gylling återigen hittade rätt.

Sjövik ökade ledningen till 0-4 efter en dryg halvtimmes spel, genom Hugo Lagergren. Direkt efter pausen gjorde Masum Ok mål på straff och reducerade åt Hemsjö.

Hemsjö reducerade igen i 58:e minuten genom Masum Ok.

2-5-målet kom på stopptid, när Johan Mårtensson slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 2-5.

För Sjövik gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Hemsjö är på sjunde plats.