Sjövik fixade poäng trots underläge hemma mot Sandhult

Sandhult hade ledningen i halvtid med 2-1 borta mot Sjövik i division 6 Alingsås herr i fotboll. Men i andra halvlek kom Sjövik mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 4-4.

ANNONS
|
Sjöviks SK spelade lika mot Sandhults SK

Sandhult gjorde första målet. Emil Olsson gjorde målet, redan i tionde minuten.

Sandhult gjorde också 0-2 i 35:e minuten, när Emil Olsson ännu en gång hittade rätt.

Sjövik reducerade till 1-2 strax före paus, genom Johan Mårtensson. Direkt efter pausen gjorde Benjamin Eriksson mål och ökade Sandhults ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Marino Sanvincenti och reducerade åt Sjövik.

I den 74:e minuten kvitterade Johan Hermansson för Sjövik.

John Östby gav Sandhult ledningen med knappa kvarten kvar.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Marcus Bergenheim slog till och gjorde mål för Sjövik. Det fastställde slutresultatet till 4-4.

ANNONS

Det här var Sjöviks fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Sjövik på åttonde plats i tabellen, och Sandhult är på fjärde plats.

Söndag 8 oktober 13.00 spelar Sjövik borta mot Borgstena i sista omgången.