Stenkullen föll hemma mot Croatia Göteborg

Stenkullen blev besegrade av Croatia Göteborg på hemmaplan i division 4 Göteborg A herr i fotboll, där matchen på torsdagen slutade 3-5 (1-2).

ANNONS
|
Stenkullens GoIK förlorade mot Croatia Göteborg

Stenkullen startade matchen bäst och tog ledningen. Anton Magnusson slog till, redan i tionde minuten.

Croatia Göteborg kvitterade till 1-1 i 27:e minuten, när Parwar Mezori hittade rätt.

Croatia Göteborg tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Korab Bakraqi. Direkt efter pausen gjorde Younes Raisi mål och ökade Croatia Göteborgs ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Yosef Ismail och ökade ledningen för Croatia Göteborg.

Stenkullen reducerade till 2-4 bara två minuter senare genom Victor Moreno Hedin.

Stenkullen reducerade igen i 88:e minuten genom Filip Alftrén.

3-5-målet kom på tilläggstid, när Steve Mutayomba Shanadi slog till och gjorde mål. Mutayomba Shanadi fullbordade därmed Croatia Göteborgs vändning. Det fastställde slutresultatet till 3-5.

ANNONS

Det här betyder att Stenkullen ligger på nionde plats i tabellen, och Croatia Göteborg är på fjärde plats.

I nästa omgång har Stenkullen Gårda borta på Överåsvallen, torsdag 24 augusti 20.15.