Helene Fallermos bild blev utsedd till aprils bästa.
Helene Fallermos bild blev utsedd till aprils bästa. Bild: Helene Fallermo

Helene tog aprils bästa bild: ”Fotar ganska mycket”

Helene Fallermos knivskarpa bild på en simmande groda imponerade på alla i juryn. Den utses nu till april månads bästa bild i Lerums Tidning.

ANNONS

Helene Fallermo var en av väldigt många Lerumsbor som mejlade redaktion@lerumstidning.se för att dela med sig av sina bilder av april. En enhällig jury har tittat igenom samtliga bidrag och fastnade för Helens bild på den simmande grodan.

– Det känns jättekul! Bilden har jag tagit nere i min brant hemma på tomten, jag har grodor som leker där. Jag fotar ganska mycket och det blir väldigt mycket djur och natur, men också roadracing och motorcyklar, säger Helene när Lerums Tidning ringer upp och meddelar att hon vunnit äran och ett presentkort på 500 kronor.

– Nu ska jag unna mig något gott att äta.

ANNONS

Vill du också vara med och tävla? Lerums Tidnings fototävling för läsare går nu in på maj och instruktioner om hur du är med och tävlar finns nedan.

Tävlingsregler

• Bilden ska vara tagen i Lerum under den specifika månaden.

• Max tre bidrag per person och månad får skickas in.

• Personer som inte uppträder offentligt måste ge sitt godkännande till att vara med på bilden.

Mejla bilden till redaktionen@lerumstidning.se, skriv “Läsarbild” i ämnesraden och berätta vad bilden föreställer. Alla bilder hamnar i ett bildspel på vår sajt som byggs på under hela månaden.

LÄS MER:Här är alla bilderna från april

LÄS MER:Fota maj och vinn ett presentkort

LÄS MER:Bildextra: Lerumsloppet – är du med på bild?

ANNONS