Ledig lokal vid Tingshusparken – asiatisk restaurang till salu

Efter fem månader väljer ägaren till restaurangen Asian Cuisine att stänga sin verksamhet – och sälja restaurangen. Anledningen är ändrade familjeförhållanden, berättar Mohammad Rafique.

ANNONS
|

I slutet av maj i år öppnade restaurangen Asian Cuisine vid Göteborgsvägen. Bakom satsningen stod Göteborgaren Mohammad Rafique som planerade att fylla den klassiska lokalen med nya asiatiska dofter och smaker.

– Det känns bra och jag ser fram emot att lära känna Lerumsborna och vad de gillar på min meny, sa Rafique till LT innan öppning.

Innan öppning träffade LT den nya ägaren Mohammad Rafique. Det är på grund av ändrade familjeförhållanden han nu väljer att stänga och sälja restaurangen.
Innan öppning träffade LT den nya ägaren Mohammad Rafique. Det är på grund av ändrade familjeförhållanden han nu väljer att stänga och sälja restaurangen. Bild: Matilda Falk

Nu har Rafique valt att stänga och sälja restaurangen. Anledningen är att hans familj reser hem till Pakistan.

– Jag kommer stanna i Sverige men jag kan inte fortsätta jobba ensam i restaurangen. Vi har varit tre till fyra personer som arbetat där, säger han.

ANNONS

Han menar att responsen har varit god från Lerumsborna under de månaderna han haft öppet.

– Det har varit väldigt bra respons, jag har 4 av 5 stjärnor på Google i recensioner. Restaurangen har gått bra, säger Rafique.

Hur känns det efter att ha fattat detta beslutet?

– Jag är väldigt ledsen, men jag vet inte hur jag skulle kunna fortsätta ha öppet. Om min familj kommer tillbaka så kanske jag öppnar en ny restaurang.

LÄS MER:Visionen: 2 000 nya bostäder i centrala Lerum – på tio år

LÄS MER:Gråbos enda cykelverkstad stänger ner

ANNONS